Home
biografie
kunst in opdracht
kunst collectie
workshops
exposities
blog
contact

Kinderatelier

Hou jij net als ik van tekenen en schilderen en zou je dat heel graag nog veel vaker willen doen? Doe dan mee aan het wekelijks kinderatelier. In 10 weken  gaan wij samen op ontdekkingsreis door de kunsten.

Kunstavonturen voor kinderen van 7 t/m 10 jaar. 
In een kleinschalige groep, waar eenieder zichzelf mag zijn en waar veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en sfeer, gaan wij op ontdekking in de kunsten. 

Op woensdagmiddag van 15.00 - 16.30 uur of op vrijdagmiddag van 15.30 - 17.00 uur (1 x in de week.)
We ontdekken de verschillende elementen van kunst en bekijken de werken van bekende en minder bekende kunstenaars. We laten ons hierdoor inspireren om vervolgens zelf aan de slag te gaan.

Atelier Neeltje hanteert een maximum van 5 deelnemers. De serie lessen wordt afgesloten met een expositie door de kinderen. Daarna nemen de kinderen de door hen gemaakte kunstwerken mee naar huis. Tijdens de activiteiten bij Atelier Neeltje worden foto’s gemaakt. Deze worden geplaatst op de website en gebruikt voor verschillende social media accounts. Mocht u hiervoor geen toestemming willen verlenen kunt u dit kenbaar maken op het inschrijfformulier. Het atelier wordt niet gebruikt voor het vieren van kinderfeestjes. Een serie van 10 lessen €179,50 (17,95€ per les)

Wat krijg je hiervoor:
Alle benodigde teken- en schildermaterialen, een schilderschort, een glaasje drinken met wat lekkers en na afloop een heel pakket bomvol mooie kunsten. In de vakanties en op feestdagen vindt er geen kinderatelier plaats. Er zijn dan workshops gepland.

Zou je het leuk vinden om je aan te sluiten bij de club van wereldreizigers en kunstenmakers? Meld je dan alvast aan voor de wachtlijst. Zodra er dan een plekje vrij komt ben je een van de eersten op mijn lijstje.

Stuur me een berichtje via het contactformulier en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Serie van 10:
Kun je een keertje niet komen dan kun je deelnemen op de andere middag die week, mits er plek is. Mocht je na deze periode willen verlengen, dan kan dat natuurlijk, als deelnemer van de serie van 10, heb je voorrang op de volgende serie lessen.

Schoolvakanties en lesvrije dagen:
TIjdens schoolvakanties en op nationale feestdagen vindt er geen kinderatelier plaats,  deze les schuift automatisch door. 

Inschrijving:
Je wordt ingeschreven op volgorde van aanmelding. Het kan zijn dat het Atelier vol zit.  In dat geval kom je op de wachtlijst terecht. Wanneer je aansluit halverwege de serie van 10 is betaling verschuldigd naar rato.

Bevestiging:
Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met factuur. In deze mail staat de aanvangsdatum vermeld, het tijdstip en hoe je kunt betalen.

Betaling:
Tien lessen, betaling vooraf en uiterlijk tot een week voor aanvang. Kom je liever af en toe, dan is het mogelijk om op de dag zelf te betalen, dit kan middels pin-betaling. Dit is alleen mogelijk wanneer er een plekje vrij is en we niet in een tweede deel van een kunstles zitten.

Annulering: 
Annulering van deelname is mogelijk tot 1 week voor aanvang zonder dat dit financiële consequenties heeft. Bij annulering minder dan 1 week voor aanvang van de lessen wordt er 20% annuleringskosten in rekening gebracht. Annuleren kan per mail. De annulering is geaccepteerd nadat je hiervan een bevestiging hebt ontvangen. Bij annulering nadat de lessen zijn gestart, wordt er 50% annuleringskosten in rekening gebracht.

Opzegging:
Bij een tussentijdse opzegging blijft de verplichting tot betaling van het volledige lesgeld bestaan. Hiervan wordt slechts afgeweken, als de opzegging geschied bij langdurige ziekte of verhuizing. Voor de serie van 10 lessen geldt een overeenkomst voor de looptijd van de cursus. Deze cursussen kunnen niet tussentijds worden stopgezet. Compensatie in de vorm van resistutie wordt niet verleend.

Kleding: 
Het verdient aanbeveling om de kinderen oude kleding aan te geven. Atelier Neeltje is niet aansprakelijk voor blijvende vlekken in de kleding.

Foto en videomateriaal:
Tijdens de activiteiten bij Atelier Neeltje worden foto’s gemaakt. Deze worden geplaatst op de website en gebruikt voor verschillende social media accounts. Mocht u hiervoor geen toestemming willen verlenen kunt u dit kenbaar maken op het inschrijfformulier. Het atelier wordt niet gebruikt voor het vieren van kinderfeestjes.

Meer info