Home
biografie
kunst in opdracht
kunst collectie
workshops
exposities
blog
contact

Kunst in opdracht

Naast mijn eigen werk schilder ik ook in opdracht. Ik neem je mee  op avontuur. Samen gaan we op reis naar een eindproduct waar we allemaal blij mee zijn. Mijn werken hebben een duidelijk eigen signatuur en kleurgebruik. Maar wat mijn werk echt eigen maakt is dat de ‘personen’ op het doek je tegemoet sprankelen.

Heb je interesse om samen met mij een betoverende herinnering te maken? Stuur me dan een berichtje om te informeren naar de mogelijkheden. Of maak een afspraak en kom gezellig langs bij mij in mijn ateliertje, tijdens een kopje koffie kunnen we dan samen de mogelijkheden  bespreken. 

Neeltje

Meer Info
“Wauw Neeltje, iedere keer denk ik dat het niet mooier kan en toch zijn ze allemaal even gaaf. Knap hoor!”
Maartje Raaijmakers van Ostaijen
“Een heel bijzonder moment als je een echte “Neeltje Schilleman” thuis aan de wand hebt hangen. Zij schildert zo mooi, dat wij direct verkocht waren en het schilderij dus ook.”
Toine Ghering
“Neeltje is erg betrokken bij de opdracht, heeft eigen input en heeft geweldig werk afgeleverd. Wij raden haar ten zeerste aan.”
Ralph Bayens
“Vandaag het doek van mijn zoon opgehaald. Ik stond met tranen in mijn ogen. Zo gaaf en bijzonder. Dank je wel Neeltje, ontzettend blij je te hebben leren kennen.”
Ilse Bastings
“Wij hebben al twee prachtige schilderijen van Neeltje. Echte prachtexemplaren. Veel liefde, aandacht en detail in de schilderijen. Er is goed naar onze wensen geluisterd. echt aan te bevelen aan iedereen.”
Dennis Embregts
“Neeltje heeft de portretopdracht boven verwachting mooi afgerond. het schilderij is nog mooier dan we hadden gehoopt.”
Chantal van Gorp
“Zo trots op ons Schilderij gemaakt door Neeltje, wat een vakvrouw. Ze luistert goed naar je wensen. Dit doek krijgt een mooi plekje in ons nieuwe huis.”
Claudy Monsieurs
“Wauw, Wauw, Wauw, wat een kunstwerk is het geworden. Mijn twee dochters op een doek van 100 x 100 cm ...Prachtig! En zo echt en kleurrijk.”
Colette Oomens
“Treffend Neeltje. Jouw werken maken sterke emoties los. Ze zetten mensen aan het denken. Niemand kan ze in een paar woorden typeren, valt me op.”
Hedwig Wassing
“Neeltje heeft de liefde tussen San en Vally perfect weergegeven en weer tot leven gewekt op haar doek.”
Richard Bartels
“Wauw gaaf! Heel de gang hier op kantoor fleurt ervan op…”
Miranda Burhenne - Bastiaanssen